SZOMBATHELY – Amint mi is beszámoltunk, ma sajtótájékoztatót tartott Horváth Atilla Szombathelyi alpolgármester a Szombathely-Balogunyom kerékpárút építésével kapcsolatban. A szombathelyi alpolgármester azt mondta, hogy nagyon szeretnék, ha megépülne a pályázati forrásból támogatott Szombathely-Balogunyom-kerékpárút, de 70 milliós többletköltség merült fel, amit a város, többek között a központi elvonások miatt, nem tud bevállalni. Felszólította Hende Csabát,hogy lobbizon a kormánynál a pénzért.

Erre reagált a Szombathelyi Fidesz:

“Megdöbbenve értesültünk Horváth Attila alpolgármester szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakról, miszerint további hetvenmillió forint hiányzik a Szombathelyt Balogunyommal összekötő kerékpárút hiányzó szakaszának megépítéséhez. Teszik mindezt úgy, hogy az eredeti tervek szerinti szükséges összeg TOP forrásból már két éve az önkormányzat rendelkezésére áll, a problémát mostanáig senkinek nem jelezték.
Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő ajtaja ahogy eddig, most is nyitva áll mindenki, így Nemény András polgármester és Horváth Attila alpolgármester előtt is. Felháborító, hogy ahelyett, hogy tisztességes úton kérnének segítséget, a sajtón keresztül üzengetnek.
Dr. Hende Csaba a kezdetektől a szívén viseli a kerékpárút megépítését, neki köszönhetően sikerült uniós forrást biztosítani a beruházásra. Ezúton felszólítjuk Nemény Andrást: ne a szavakkal dobálózzanak, hanem tanuljanak meg várost vezetni! Vagy legalább segítséget kérni! Nem szégyen bevallani, ha valami nem megy. Nem akarásnak azonban nyögés a vége.”

You May Also Like

Erdőlátogatási tilalom!

Tisztelt Természetbarátok,Gépjárművezetők! Elkezdődött a gímszarvasok násza,ez a természetkedvelőknek ünnep, a gépjárművezetőknek a…

Vodafone ügyfelek figyelem: informatikai átállás miatt július 11-16. között csak korlátozottan lehet ügyeket intézni

Az érintett időszakban a Vodafone otthoni és mobil alapszolgáltatásai zavartalanul működnek

Terelés munkálatok miatt

BALOGUNYOM, JÁK, SZOMBATHELY – 2021. november 8-án (hétfőn) 8:30-tól november 9-én (kedden)…

Az RTL Magyarország elítéli a homofóbiát

Az RTL Magyarország számára kiemelt fontosságú a családok és a gyermekek védelme,…