Az Év Honlapja díj:
„A GYSEV honlapja nem csak egy szakmailag kiválóan megalkotott webes felület, de egyben egy örvendetes szemléletmód manifesztuma. Ilyen, amikor a kormányzat a polgárokat partnernek, ügyfélnek tekinti. A kreativitás és az ergonómia egyensúlya és a lényegre törő tartalom mind a weblap használatát segítik. Az akadálymentesített, háromnyelvű honlap sikeresen oldja meg a GYSEV egységes arculatának bemutatását is. Biztosak vagyunk benne, hogy az utazóközönség nagy megelégedéssel használja majd a számára készült oldalakat. Ezt a munkát az Év Honlapja díjjal jutalmazzuk Kormányzat kategóriában. Gratulálunk!”

Turizmus kategória, Különdíj:
„A webes arculat egyedi, közvetlen, már-már barátságos, a weboldal tartalmas és funkciógazdag, de ami a legfontosabb, soha nem feledkezik meg a fő célról, ami az utazóközönség legteljesebb tájékoztatása a vasúti közlekedést érintő témákban. A GYSEV szlogenje szerint „velünk élmény az utazás”. Nos, mi azt is elmondhatjuk, hogy velük élmény az utazási információk böngészése is, ami a turizmus kategóriában a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. számára Különdíjat hozott.”

You May Also Like

Eladta a sokak szerint legkényelmesebb ülésű vasúti kocsijait a GYSEV

A közelmúltban lezárult egy hároméves folyamat: a GYSEV Zrt. az elmúlt hetekben egy csomagban eladta 46, úgynevezett Schlieren típusú személyszállító kocsiját. Helyüket Vas megyében is a korszerű FLIRT motorvonatok vették át.

Fokozott ellenőrzések a vasút biztonságáért

Ma reggeltől fokozott vasúti ellenőrzést végez a rendőrség. A Railpol (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált akcióban részt vevő szervek huszonnégy órán át végeznek fokozott ellenőrzést a vasút biztonságáért.

ETCS vonatbefolyásoló rendszert épít ki a GYSEV a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vasútvonalon

Jeladó balíz a pálya közepén Fotó: Prím M. Biztonságosabbá válik a vasúti…