Drágul a lottó

Október közepétől drágábbak lesznek a legnépszerűbb hazai számsorsjátékok: egységesen 50 forinttal emelik meg az ötös, a hatos és a skandináv lottó alapjátékának, valamint a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó árát is – jelentette be a Szerencsejázék Zrt.

Az első árváltozás a skandináv lottót érinti, amelynek részvételi díja október 12-én 21.30-tól a jelenlegi 300-ról 350 forintra módosul. A Luxor 250 forint lesz október 15-én 20 órától, ugyanazon a napon 20.30-tól változik 350 forintra az ötös lottó és a Joker alapjáték ára is.

Ezeket követi a hatos lottó október 16-án 17 órától és a Kenó játékok áremelkedése október 23-án 17.30-tól, előbbi 350, utóbbi 300 forintért vásárolható meg. A Puttó zárja a sort: október 24-én reggel 7 órától 350 forintért juthatnak hozzá a játékosok.

Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

Már nem sokáig utazhatnak díjmentesen az egészségügyi, szociális és rendvédelmi dolgozók.

Június 14-ig utazhatnak ingyen az egészségügyben dolgozók a tömegközlekedésen.

230 településen folytatódik a szúnyogok elleni védekezés

Elindult az országos szúnyogok elleni védekezés.

2022-ben kezdetét veszi a MAVIR ZRt. nagyléptékű alállomás- és távvezetékfejlesztési projektje

A MAVIR ZRt. fejleszti alállomásait és távvezetékeit, hogy hozzájáruljon a hazai villamosenergia-rendszer zöldítéséhez. A tervezett beruházás hozzájárul új naperőművek hálózatba integrálásához. Az Európai Unió és Magyarország Kormánya 15,410 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyújt a fejlesztés megvalósításához a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz (RRF) keretében. A Kormány Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének elfogadásáig a projektet a Nemzeti Helyreállítási Alapbólelő finanszírozza.

Jönnek a vármegyei hírlapok

Megkezdte a vidéki lapcsaládok étnevezését a Mediaworks Hungary Zrt. A kormányközeli Közép-Európai Sajtó és Média Alapítány központi cége a megyei hírlapokat a jövőben vármegyei hírlapokká alakítja át.