2018.11.20.                                                                                                                                Szerző: Kis E. Fotó: Kis E.


Fordított napot tartott a BKK és az UNICEF Gyermekhang egyesülete 2018 november 20.-án a Budapesti irányítási központban. A gyermekek belátást nyerhettek a Budapesti közlekedésbe és annak lebonyolításába.
A Gyermekhang program keretén belül kipróbálhatják a gyermekek,hogy mit csinálnak a felnőttek.

Dr.Dabóczi Kálmán – Vezérigazgató, BKK –  Lapunknak úgy fogalmazott,hogy a BKK örömmel csatlakozott az UNICEF Gyermekjogi Világkezdeményezéséhez,mert nagyon fontosak a gyerekek. Jelképessen átadjuk az irányítást a gyermekek kezébe,hogy ők is érezzék a válukra ránehezedő súlyt,mely egy város közlekedésének lebonyolításával jár. 


Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

Átadták az M80-as autóutat

Az ország egyik legnagyobb völgyhídjával épült meg az M80 újabb szakasza. A Duna Aszfalt kivitelezésében elkészült 19,4 kilométer hosszú, Körmendtől Vasszentmihályig tartó második szakasz átadásával már a teljes – a magyar-osztrák határ előtti rész kivételével – 27,2 kilométeres autóúton lehet közlekedni.

Útfelújítás

Elkezdődött a Kossuth Lajos utca felújítása. A felújítást a Stabag ZRT Általános…

Eladta a sokak szerint legkényelmesebb ülésű vasúti kocsijait a GYSEV

A közelmúltban lezárult egy hároméves folyamat: a GYSEV Zrt. az elmúlt hetekben egy csomagban eladta 46, úgynevezett Schlieren típusú személyszállító kocsiját. Helyüket Vas megyében is a korszerű FLIRT motorvonatok vették át.