Szombathely-Ják- A Magyar Közút tájékoztatta lapunkat, hogy 2021.10.03-án 6:00 – 19:00 órák között, valamint 2021.10.10-én 6:00 – 19:00 órák között útkarbantartási munkákat végeznek a 86 számú főút Szombathely – Balogunyom közötti szakaszán (a Rába gyárnál). A munkavégzés idején a Szombathely felől érkező járművek nem hajthatnak be a 86 sz. főút érintett szakaszára (szelvényezés szerinti bal oldal lezárva), kivételt képeznek ez alól a megkülönböztető jelzést használó járművek illetve a VOLÁNBUSZ járművei. A kijelölt terelőút Jákon keresztül vezet majd, emiatt a Kossuth, a Széchenyi, és várhatóan a Szabadnép utcában fokozott forgalom várható.Balogunyomban pedig a Petőfi Sándor utcában várható nagyobb forgalom. Az érintett napokon kamionstop van érvényben, ezért számottevő nehézteher-forgalom nem várható.Amennyiben a javítási technológia szempontjából kedvezőtlen időjárás lesz a fenti napokon, úgy az útkarbantartási munkálatokat más időpontban végezik el.
Kérik szíves megértésünket és türelmünket.

You May Also Like

Útfelújítás

Elkezdődött a Kossuth Lajos utca felújítása. A felújítást a Stabag ZRT Általános…

Megújul a Körmend-Ják-Szombathely út

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program keretében Vas megyében a 8707-es jelű Körmend-Ják-Szombathely összekötő út újul meg.

Végéhez érnek a felújítások

Hamarosan a végéhez közeledik a Dózsa György utcának a felújítása.  A felújítást…

Beváltak a táblák Vasban

(MTI) Eredményesnek tartja figyelemfelhívó táblák kihelyezését veszélyes útszakaszokra a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság,…