Az ejtőernyő hibája miatt földbe csapódott egy férfi.

Feltehetően az ejtőernyő hibája miatt földbe csapódott egy férfi péntek délután Székesfehérvár-Börgönd repülőtéren.

Az 50 éves sérültet újraélesztették, de belehalt sérüléseibe – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense az MTI-vel.

Szabó Imre elmondta, hogy csoportos ejtőernyős ugrást hajtottak végre, de a férfi ernyője nem nyílt ki, ezért a segédernyővel próbált landolni, de lezuhant. A Police.hu-n azt írják, a baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával büntetőeljárásban vizsgálja.

Szabó Imre, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs referense elmondta, hogy csoportos ejtőernyős ugrást hajtottak végre, de a férfi ernyője nem nyílt ki, ezért a segédernyővel próbált landolni, de lezuhant.

Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

3 csempész 27 migráns

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya Székesfehérvári Osztályának…

Nyugdíjba vonult a kapitány

Dr. Tiborcz János r. vezérőrnagy negyvenkét év hivatásos szolgálat után fejezte be rendőri pályafutását. A rendőrfőkapitányi feladatok ellátásával Magyarország belügyminisztere 2022. június 1-jével dr. Tánczi Tibor r. ezredest, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettest bízta meg.

Közlekedésrendészeti összefoglaló a megyéből

Két ittas sofőrrel, valamint egy vezetői engedély nélkül közlekedő sofőrrel szemben is intézkedtek a Vas megyei rendőrök az elmúlt 24 órában. Nyolc balesetnél is helyszíneltek az egyenruhások.

Hónapokig korlátozás lesz Sárváron

SÁRVÁR – Szerda hajnalban ittasan, vezetői engedély nélkül okozott balesetet egy férfi,…