A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program részeként 2021. június 12-én rendezte meg a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt a Főkapitányság Söptei úti objektumában.

A már évek óta népszerű vetélkedő célja, hogy a felhívja a közlekedők figyelmét elsősorban a biztonságos és balesetmentes közlekedés fontosságára, a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének jelentőségére. A versenyzőknek először elméleti tudásukról kellett számot adniuk, majd gyakorlati versenyszámok következtek. A jó hangulatú vetélkedőn a játékos autós, kerékpáros feladatok és a gokart ügyességi pálya teljesítése is a megmérettetés része volt.

A megyei döntőn legjobb helyezést elérő balogunyomi Merőtei család képviselheti Vas megyét az országos döntőn, ahol a fődíj egy Škoda Kamiq személygépkocsi. A versenyen második lett a sárvári Süle család, a harmadik helyezést pedig a szombathelyi Muntean család érte el.

A Főkapitányság gratulál a győztesnek és eredményes szereplést kíván az országos döntőre!

Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

Fokozott ellenőrzések a vasút biztonságáért

Ma reggeltől fokozott vasúti ellenőrzést végez a rendőrség. A Railpol (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált akcióban részt vevő szervek huszonnégy órán át végeznek fokozott ellenőrzést a vasút biztonságáért.

Nyugdíjba vonult a kapitány

Dr. Tiborcz János r. vezérőrnagy negyvenkét év hivatásos szolgálat után fejezte be rendőri pályafutását. A rendőrfőkapitányi feladatok ellátásával Magyarország belügyminisztere 2022. június 1-jével dr. Tánczi Tibor r. ezredest, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettest bízta meg.

Erdőlátogatási tilalom!

Tisztelt Természetbarátok,Gépjárművezetők! Elkezdődött a gímszarvasok násza,ez a természetkedvelőknek ünnep, a gépjárművezetőknek a…

Beváltak a táblák Vasban

(MTI) Eredményesnek tartja figyelemfelhívó táblák kihelyezését veszélyes útszakaszokra a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság,…