A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja tehetségkutató vetélkedőt szervezett 2019. április 29-én a Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házzal együttműködve a roma származású és hátrányos helyzetű fiatalok részére. 
Ennek okán ismét igényes produkciókkal álltak a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Színháztermének pódiumára a Ki, Mit Tud? tehetségkutató vetélkedő résztvevői a megyeszékhelyen. A színes előadásokkal fűszerezett délutánon a vidámság és a jó hangulat ezúttal sem hiányzott.
A tehetségkutatón induló hatvanöt fiatal ének-zene, vers és próza, valamint tánc kategóriában bizonyított. A lelkes és felkészült előadók produkcióikkal magukkal ragadták a zsűrit és a közönséget.  
Az összesített eredmények szerint az ének-zene kategória első korcsoportjában Lakatos Tifani, a második korcsoportjában Horváth Vanessza és Horváth Martin, a harmadik korcsoportjában Horváth Tamara szerepelt a legjobban. 
A vers és próza kategória első korcsoportjában Pintér Vivienn, a második korcsoportjában pedig Fábián Klaudia állhatott fel a dobogó legfelső fokára. 
A tánc kategória első korcsoportjában Berencsi Vanessza, a második korcsoportjában pedig Kertész Cintiavégzett az első helyen. 
Az Országos Rendőr-főkapitányság által felajánlott különdíjakban nyolc produkció résztvevői és a több előadást is gitáron kísérő, Kocsisné Pethő Judit felkészítő tanár részesült. 
Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

Nyugdíjba vonult a kapitány

Dr. Tiborcz János r. vezérőrnagy negyvenkét év hivatásos szolgálat után fejezte be rendőri pályafutását. A rendőrfőkapitányi feladatok ellátásával Magyarország belügyminisztere 2022. június 1-jével dr. Tánczi Tibor r. ezredest, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettest bízta meg.

Felborult egy autó

A személyautó megcsúszott és a vezetője elvesztette az irányítását a jármű felett.…

Árokba borult egy autó Celldömölknél

Tetejével az árokba borult egy gépkocsi a Celldömölköt és Kemenesszentmártont összekötő út…