Kovács Péter  – polgármester, Vép
“Nagy öröm számunkra, hogy most csütörtökön kiderült,hogy a szombathelyi szakasz győztes lett, tehát gyakorlatilag ott elbírálták a pályázatot és megvalósul a kerékpárút, és mi úgy gondoljuk, hogy egy fél kerékpárút  nagyon csúnyán mutatna itt Vép és Szombathely között, így nagyon valószínű, hogy a mi beadott és befogadott pályázatunk ami jelenleg elbírálás alatt van szintén győztesen kerül ki és így megvalósul ez a mintegy 4km-es szakasz, amelyből 2 szombathelyi, 2 vépi.”

Vép 245 millió forintot, Vép 245.557.021 Ft-ot míg Balogunyom 254 millió forintot Balogunyom 254.442.979 forintot kap a kerékpárutak megépítésére. Idén elkészülnek a tervek, jövőre pedig birtokba vehetik a biciklisek az új szakaszokat. Egyre többen kirándulnak és járnak munkába kerékpárral, ami környezetbarát és egészséges megoldás. Ezért is fontosak a városkörnyéki kerékpárút-fejlesztések.

You May Also Like

Útfelújítás

Elkezdődött a Kossuth Lajos utca felújítása. A felújítást a Stabag ZRT Általános…

Átadták az M80-as autóutat

Az ország egyik legnagyobb völgyhídjával épült meg az M80 újabb szakasza. A Duna Aszfalt kivitelezésében elkészült 19,4 kilométer hosszú, Körmendtől Vasszentmihályig tartó második szakasz átadásával már a teljes – a magyar-osztrák határ előtti rész kivételével – 27,2 kilométeres autóúton lehet közlekedni.

ETCS vonatbefolyásoló rendszert épít ki a GYSEV a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vasútvonalon

Jeladó balíz a pálya közepén Fotó: Prím M. Biztonságosabbá válik a vasúti…