Már készülnek a mikulásra

DIÓSGYŐR – Diósgyőrben van a Nestlé egyetlen olyan gyára a világon, ahol kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódtak – írja a gyár hivatalos honlapja. A diósgyőri gyár 2022-ben hatvan éves, azonban ez nem jelenti azt, hogy nyugdíjba vonulna, sőt: ahogy az MTI fotóin látszik, már most, szeptember elején gyártják a csokimikulásokat karácsonyra.

 MTI / Vajda János
 MTI / Vajda János

Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

230 településen folytatódik a szúnyogok elleni védekezés

Elindult az országos szúnyogok elleni védekezés.

Már nem sokáig utazhatnak díjmentesen az egészségügyi, szociális és rendvédelmi dolgozók.

Június 14-ig utazhatnak ingyen az egészségügyben dolgozók a tömegközlekedésen.

2022-ben kezdetét veszi a MAVIR ZRt. nagyléptékű alállomás- és távvezetékfejlesztési projektje

A MAVIR ZRt. fejleszti alállomásait és távvezetékeit, hogy hozzájáruljon a hazai villamosenergia-rendszer zöldítéséhez. A tervezett beruházás hozzájárul új naperőművek hálózatba integrálásához. Az Európai Unió és Magyarország Kormánya 15,410 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyújt a fejlesztés megvalósításához a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz (RRF) keretében. A Kormány Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének elfogadásáig a projektet a Nemzeti Helyreállítási Alapbólelő finanszírozza.

Jönnek a vármegyei hírlapok

Megkezdte a vidéki lapcsaládok étnevezését a Mediaworks Hungary Zrt. A kormányközeli Közép-Európai Sajtó és Média Alapítány központi cége a megyei hírlapokat a jövőben vármegyei hírlapokká alakítja át.