Szombathely –

Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. az internetes oldalán lévő tájékoztatás szerint október 12-13-án hibaelhárítási munkálatokra kerül sor, amelynek időtartama alatt a szolgáltatás biztosítása műszakilag nem oldható meg, ezért az érintett területen várhatóan kedden reggel 8 órától, másnap, szerdán 20 óráig nem lesz melegvíz-szolgáltatás.

Az utcák, amelyet érint a korlátozás:

Apácai utca 2-14., Faludi utca 2-8., Faludi utca 9-15., Faludi utca 14-22., Kassák utca 3-7., Gazdag utca 1-13., Gazdag utca 2-8., Bakó utca 2-16., Kassák utca 11.

A közleményben megjegyezték a munkálatok időpontjának kiválasztásánál törekedek arra, hogy a szolgáltatási szünet ügyfelek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon.

Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a munkálatokhoz kapcsolódó üzemszünet a lehető legrövidebb ideig érintse a felhasználókat és mihelyt az műszakilag megoldható a szolgáltatást megkezdik.

You May Also Like

Elbontják a meteorológiai állomást

Egy nagy gyáregység épül a sokáig kihasználatlan egykori honvédségi területre, Szombathely határában. Szerdára eltűnt az egykori meteorológiai állomás épülete és megkezdik a katonai gyakorlótér ledózerolását is. Megmutatjuk az egykori kiskertek még néhány napig álló kisházait, bungijait is.

Wagner András nevét veszi fel a Csónakázótó sétánya

Wagner Andrásról nevezik el a Szombathelyi Csónakázótó sétányt 2023-tól.

Leadható a használt sütőolaj minden Szombathelyi óvodánál

SZOMBATHELY – A szombathelyi Gazdag Erzsi Óvodánál számolt be Németh Ákos, Szombathely…