BUDAPEST – Vezetőként a polgárőrség szervezésében, társadalmi elismerésében és a bűnmegelőzés eredményeinek elérésében tanúsított kimagasló tevékenységéért az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége Szent László-érem kitüntetést adományozott Bedi Ákosnak, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökének. Példamutató tevékenységéért, eredményes, áldozatkész munkája elismeréséül 2021-ben az Év polgárőre kitüntetésben részesült Kiss Péter tűzoltó alezredes, a Claudius Polgárőr Egyesület tagja, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársa, a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége általános elnökhelyettese.

A Polgárőrség Sajtódíját Péntek Róbert, a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége sajtóreferense vehette át. A hatékony közterületi polgárőrszolgálatban végzett tevékenysége elismeréséül az Év polgárőr egyesülete kitüntetést kapta a Vépi Polgárőr Egyesület és az Olaszfai Polgárőr Egyesület. Az OPSZ elnöke dicséretben és jutalomban részesítette Méhesné Kerekes Ildikót, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagját és Antal Csabát, a Gyöngyöshermán-Szentkirályi Polgárőrség tagját.

A polgárőrséggel végzett kiemelkedő együttműködése elismeréseként az Év polgárőr pedagógusa kitüntetést vehette át Sátory Károly, a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület elnöke.

Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

Átadták az M80-as autóutat

Az ország egyik legnagyobb völgyhídjával épült meg az M80 újabb szakasza. A Duna Aszfalt kivitelezésében elkészült 19,4 kilométer hosszú, Körmendtől Vasszentmihályig tartó második szakasz átadásával már a teljes – a magyar-osztrák határ előtti rész kivételével – 27,2 kilométeres autóúton lehet közlekedni.

Június 1-től autóbuszos és vasúti utazásra is érvényesek a közlekedési bérletek Kőszeg és Szombathely között

Újdonságot vezet be a GYSEV Zrt. és a Volánbusz Zrt. a Vas…

Wagner András nevét veszi fel a Csónakázótó sétánya

Wagner Andrásról nevezik el a Szombathelyi Csónakázótó sétányt 2023-tól.