Munkatársaink a megye útjain is végrehajtották 2021. március 8. és március 14. között a „ROADPOL Seatbelt” elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzést. Az akció során fokozott figyelmet fordítottak a rendőrök a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak előírásszerű használatának ellenőrzésére.

A rendőrök az ellenőrzött járművekben összesen hetvenhárom alkalommal tapasztalták a biztonsági öv használatának elmulasztását, közülük hatvanöt esetben a járművezető nem kapcsolta be a biztonsági övét. Az ellenőrzött motorosok közül a bukósisakot egy személy nem használta, míg a gyermekbiztonsági rendszerek tekintetében kettő esetben találtak hiányosságot az akció során munkatársaink.

Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

Átadták az M80-as autóutat

Az ország egyik legnagyobb völgyhídjával épült meg az M80 újabb szakasza. A Duna Aszfalt kivitelezésében elkészült 19,4 kilométer hosszú, Körmendtől Vasszentmihályig tartó második szakasz átadásával már a teljes – a magyar-osztrák határ előtti rész kivételével – 27,2 kilométeres autóúton lehet közlekedni.

Útfelújítás

Elkezdődött a Kossuth Lajos utca felújítása. A felújítást a Stabag ZRT Általános…

Eladta a sokak szerint legkényelmesebb ülésű vasúti kocsijait a GYSEV

A közelmúltban lezárult egy hároméves folyamat: a GYSEV Zrt. az elmúlt hetekben egy csomagban eladta 46, úgynevezett Schlieren típusú személyszállító kocsiját. Helyüket Vas megyében is a korszerű FLIRT motorvonatok vették át.