Vas Megye – Egy év kihagyás után, 2018 és 2019 után 2021-ben is a Vas megyei Bükfürdőn rendezik meg a legerősebb tűzoltók országos versenyét. A szeptember 3-i megméretés látogatóit ingyenes programok is várják.

Az ország legerősebb tűzoltóinak viadalára még lehet jelentkezni. A versenyre magyar állampolgárok, nők és férfiak egyaránt nevezhetnek, több korosztályban. Az egynapos versenyen az indulóknak különféle, a tűzoltósporttal összefüggő feladatokat kell teljesíteniük védőfelszerelésben, egy kifejezetten erre a célra kiépített versenypályán.


A szervezők idén is gondoskodtak arról, hogy a rendezvényre kilátogató vendégek ne unatkozzanak, így több, ingyenesen látogatható kísérőprogrammal, szakmai bemutatókkal, családi és gyermekprogramokkal, valamint koncertekkel nyújtanak felejthetetlen élményt a nézőközönségnek. A verseny mellett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács is készül, statikus bemutatóval. Az ünnepélyes megnyitót a fürdő parkolójában megtartandó tűzoltóverseny követi. Az eredmények kihirdetését követően a parkolóban felállított színpadon koncertek lesznek. A büki Ablánc Gyermek Néptánccsoport előadását a Pannónia All Star SKA Orchestra és a nap zárásaként az Ocho Macho koncertje követi majd. A rendezvény egész ideje alatt kézműves-foglalkozások, népi fajátékok, gyermekjátékok, ugrálóvár várják a látogatókat.

Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

Leszerelik a régi szirénákat.

Már csak egy fémoszlop maradt a templom és az óvoda között az…

Szépen szerepeltek a Vas megyei erős emberek az országos versenyen

Kifejezetten remekül szerepeltek a Szombathelyi Gladiátorok Sportegyesület versenyzői, illetve a körmendi sportolók…

EDR rádiókat vehettek át

Négy önkéntes tűzoltó egyesület képviselői vehették át a 2021. évi BM Országos…