2019.02.25. 20:00                                                                                                                                             Szerző: Prím M.


Plakát: teszedd.hu
Szerkeszés: Prím M. 

2019. Március 18.-án Balogunyomban is lesz Te Szedd akció. A szemétszedő akciót az Innovációs és Technológiai Minisztérium szervezi idén. A településünkön megrendezendő akcióhoz bárki csatlakozhat, csak annyi a kikötés,hogy 15:00-ra a Margaréta u 11-hez érjenek. oda. 

A Fenntarthatósági Témahét az iskolás korosztály számára kedvező tanulási lehetőséget biztosít, erősíti a környezettudatos gondolkodásmódot. Ezt egészíti ki a TeSzedd!, ami gyakorlati lehetőséget nyújt a fiatalok számára is, akár egy kirándulással egybekötve.
Az önkéntes hulladékgyűjtéshez az Innovációs és Technológiai Minisztérium biztosítja az önkéntesek számára a szükséges kesztyűket és zsákokat. Az akció logisztikai partnere a Magyar Posta Zrt., a tárca a közreműködésükkel ingyenesen juttatja el az egyes találkozási pontok helyi koordinátoraihoz a gyűjtéshez biztosított eszközöket. A szemétszedést követően pedig az ITM gondoskodik a hulladék elszállításáról is.
Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

Izgalmas és színes gyereknapi programokkal készülnek a nemzeti parkok

Extra szafari, kézműves foglalkozás, kenutúra a hazai nemzeti parkok igazgatóságok kínálatában, ugrálóvár,…

Nagyságrendet lép az ország elektromosautó-töltőben

2019.05.09. – Elindult a hálózat kiépítése, csütörtökön Nyíregyházán átadták azelső olyan elektromosautó-töltőállomást,…

Elszaporodtak a patkányok.

Patkány Balogunyomban.Foto: Prím M / mobil / Többén jelezték a képviselők és…

Előbb kezdődött meg a nyári betakarítás a földeken

Országosan is megkezdődött az aratás, az extrém meleg időjárás különös figyelmet igényel a gazdálkodóktól – közölte Nagy István agrárminiszter.