Az ütközést túlélő férfi által elmondottak alapján kijelenthető, hogy nem baleset történt, a férfi keserűségében próbálta eldobni magától az életet. Információnk szerint a mozdonyvezető észlelte a sín mellett tartózkodó embert, ezért már csökkentette a sebességet, mielőtt a férfi belépett a sínek közé. A vonat a Söptei úti átkelőnél állt meg.
Az Országos Mentőszolgálat részéről Németh Cecília arról tájékoztatta a 112Press-t, hogy egy mentőegységet riasztottak a helyszínre, ahonnan egy 50 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Ne feledjék, nagyon sokan élnek közöttünk olyanok, akik elkeseredettségükben megpróbáltak véget vetni az életüknek, de valamilyen segítségnek köszönhetően életben maradtak, majd rendeződött a sorsuk és boldog életet élnek.   

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Vélemény, hozzászólás?
You May Also Like

Eladta a sokak szerint legkényelmesebb ülésű vasúti kocsijait a GYSEV

A közelmúltban lezárult egy hároméves folyamat: a GYSEV Zrt. az elmúlt hetekben egy csomagban eladta 46, úgynevezett Schlieren típusú személyszállító kocsiját. Helyüket Vas megyében is a korszerű FLIRT motorvonatok vették át.

Fokozott ellenőrzések a vasút biztonságáért

Ma reggeltől fokozott vasúti ellenőrzést végez a rendőrség. A Railpol (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált akcióban részt vevő szervek huszonnégy órán át végeznek fokozott ellenőrzést a vasút biztonságáért.

ETCS vonatbefolyásoló rendszert épít ki a GYSEV a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vasútvonalon

Jeladó balíz a pálya közepén Fotó: Prím M. Biztonságosabbá válik a vasúti…